Budva: Starogradjani danas protestvuju

Starogradjani će danas  u 11.30 časova održati protest, zbog zatvaranja filijale Pošte u Starom gradu. Prema riječima člana Savjeta MZ”Stari grad” Luke Vučkovića dobili su informaciju da se podružnica Pošte 27. decembra zatvara u Starom gradu.

“ Sa nevjericom smo primili tu informaciju jer ta Pošta, iako mala, bila je izuzetno važna za stanovnike kompletnog ovog dijela Budve, a i turisti su bili vrlo prijatno iznenadjeni da nisu morali ići u veliku Poštu gdje su uvjek gužve i gdje se mora uvjek cekati red”, kazao je Vučković.
Kako je naglasio uprava Pošte bi trebala još jednom da preispita svoju odluku i da ovu nimalo prijatnu “novogodišnju čestitku” gradajnima Starog grada, Gospoštine i svim posjetiocima i gostima ovog djela Budve promjeni u neku ljepsu i pozitivniju.
“ Danas u 11 30 časova je zakazan protest ispred zidina Starog  grada”, kazao je Vučković.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti