Budva: Uhapšen Nikšićanin, pronađen kokain i marihuana, ekstazi

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Budva su, preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične distribucije narkotika, lišili slobode D.V. (23) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Naime, budvanska policija je, postupajući po naredbi, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.V. i tom prilikom pronašla i oduzela oko 855 grama marihuane, oko 37 grama kokaina, oko 175 grama amfetamina i 442 komada tableta ekstazija, kao i vagu za precizno mjerenje, dva telefona i skoro 2.000 eura za koje se sumnja da potiču od ulične prodaje narkotika.

Radi provjere je oduzeto i jedno vozilo.

D.V. je, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, lišen slobode zbog sumnje da je izvršio gore navedena krivična djela.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti