Budva: Uredjen trg ispred zidina Statoga grada

Na zahtjev Mjesne zajednice “Stari grad” Komunalno preduzeće je uredilo dio trga na Brijegu od Budve, ispred takozvane plaže Ričardova glava.

Član MZ “Stari grad” Luka Vučković je kazao da je Kumunalno preduzeće Budva odmah nakon njihovog poziva da se uredi zapušteni dio trga ispod samih bedema pristupilo uredjenju i u kratkom periodu završilo povjereni posao.
“Uredjenje je izvršeno u potpunosti sa zahtjevom MZ Stari grad zbog čega se zahvaljujemo Komunalnom preduzeću, a naročito direktoru Dragu Ivanoviću. Postavljene su klupe, masline, uklonjen otpad koji se tu nalazio“, kazao je Vučković.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti