Budva: Vanbračnu zajednicu imao sa maloljetnicom, protiv majke podnijeta krivična prijava

Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Budva uhapsili su osobu koja se sumnjiči za krivično djelo vanbračna zajednica s maloljetnikom.

"Naime, ovo krivično djelo stavlja se na teret Q.A. (24), a koje je djelo izvršio na štetu maloljetnog lica starog 16 godina. Osim toga, podnijeta je krivična prijava u redovnom postupku protiv majke oštećene zbog sumnje da je izvršila isto krivično djelo budući da je znala i pristala da njena kćerka bude u vanbračnoj zajednici", ističe se u saopštenju Uprave policije.

Q.A. je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru na dalju nadležnost.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti