Budva: za rad političkih partija 187 hiljada eura

Gradonačelnik Budve Marko Carević potpisao je Odluku za finansiranje redovnog rada političkih partija za ovu godinu, kojom je predvidjeno da se iz budžeta izdvoji 187.147 eura.
Najviše novca dobiće koalicija “ Za budućnost Budve- Marko Carević” 72.136 eura, koaliciji okupljenoj oko DPS pripašće 61.928 eura, Demokratama 31.304 eura, a SDP i Gradjanskom pokretu URA po 10.888 eura.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti