Budvanin hospitalizovan na Infektivnoj klinici

Budvanin koji je zaražen koronavirusom hospitalizovan je danas u Infektivnoj klinici Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) i kako navode iz KCCG, trenutno je stabilnih vitalnih parametara.

"Dva nova slučaja obolijevanja nakon dužeg vremena upozoravaju da nema mjesta za opuštanje i da se preporuke stručnjaka moraju poštovati. Kako bi izbjegli ponovno širenje virusa, još jednom apelujemo na građane da se pridržavaju mjera prevencije, prije svega, održavaju ličnu higijenu, koriste dezinfekciona sredstva, drže fizičku distancu i izbjegavaju javna okupljanja većih razmjera", saopštili su iz KCCG.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti