Budvaninu 15 dana zatvora i 150 eura novčana kazna

Budvanin M.I. (40 ) oglašen je pred Sudom za prekršaje u Budvi krivim i izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 15 dana i novčana kazna u iznosu od 150 eura.

“Okrivljeni je 25.jula u popodnevnim časovima bez važeće vozačke dozvole upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2.24 g/kg.

Osim kazni, sutkinja Katarina Vujačić Vuksanović mu je u hitnom postupku izrekla i zaštitnu mjeru - zabranu upravljanja vozilima u maksimalnom trajanju, kao i kaznene bodove koje će izvršiti Uprava policije”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti