Budvaninu 16 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom alkohola, Baranka da plati 660€

Danas je pred Sudom za prekršaje u Budvi, okrivljeni M.T. (1975) iz Budve osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 16 dana, jer je prethodne večeri u Budvi upravljao vozilom u koncentraciji od 2,56 g/kg alkohola u organizmu.

“Osim kazne izrečena su mu i četiri kaznena boda kao i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od 4 mjeseca. U odvojenom postupku, okrivljena B.A. (2000) iz Bara, kao povratnica u vršenju prekršaja kažnjena je novčanom kaznom u iznosu od 660€, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 1,07 g/kg alkohola u organizmu. Izrečena joj je zabrana upravljanja vozilima u trajanju od 3 mjeseca, kao i 3 kaznena boda”, saopštio je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti