Budvanska rivijera vrijedna 178 miliona eura

29. decembra 2014. godine u hotelu Palas održana je sedma vanredna sjednica Skupštine akcionara Hotelske grupe »Budvanska rivijera« AD Budva. Skupštini akcionara Društva prisustvovali su akcionari i ponomoćnici akcionara, stručni tim ekonomskog fakulteta koji je radio na elaboratu o procjeni (reprocjeni) akcijskog kapitala hotelske grupe, kao i članovi menadžerskog odbora.Najvažnija tačka ove Skupštine bila je usvajanje Elaborata o procjeni akcijskog kapitala hotelske grupe Budvanska rivijera u kojem se kapital Društva utvrđuje na 176.805.655,00 €. Ovu tačku dnevnog reda od ukupno prisutnih 89,20 % akcionara Skupština je usvojila sa maksimalnih 100% glasova. Novi elaborat urađen je od strane stručnog tima ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, nakon posljednjeg koji je Skupština akcionara hotelske grupe usvojila 2004. godine.

Između ostalog izabrani su novi članovi Odbora direktora: Svetozar Marović, Mirko Stanić,Ratko Vukotić, Dragan Prelević i Željko Stašević.

Na prvoj konstitutivnoj sjednici koja će se održati nakon novogodišnjih i božičnih praznika biće izabran Predsjednik Odbora direktora.

foto: Aleksandar Aleksić

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti