Budvanska zadovoljno trlja rukama

Budvanska zadovoljno trlja rukama

Hotelska grupa Budvanska rivijera i u postsezonskom periodu bilježi odlične rezultat, i do 20. septembra ostvareno je 411.810 noćenja, što čini povećanje obima prometa za 7%.

Slovenska plaža, sa preko 230.000 noćenja, bilježi konstantno povećanje prometa od otvaranja objekta 01. maja.

Najveći obim prometa ostvaren tokom perioda glavne turističke sezone, ove godine nije imao očekivanih oscilacija početkom jula, već je postojao kontinuitet u gotovo 100%- tnoj  popunjenosti kapaciteta koji je i izdvojio ovu sezonu od ostalih.

U ovom trenutku je u  Slovenskoj plaži, Aleksandru, Palasu i Castellastvi boravi  3.005 turista. 

(foto: 20.09.2013 by Jugoslav Belada)

 

Dobra popunjenost kapaciteta očekuje se do kraja septembra mjeseca, kada će već ugovoreni MICE aranžmani,  imati veliki udio u ukupnom prometu i usloviti produžetak turističke sezone i povećanje fizičkog obima prometa za 15% u odnosu na prošlogodišnji septembar.

U toku je ITF Međunarodni teniski turnir za žene, kao i  Regionalni sportski susreti sindikata uprave i pravosuđa koji su okupili oko 500 učesnika; narednih dana počinje sada već tradicionalni treći za redom Seminar Psihoanalitičara; dok je za 28. septembar je najavljeno Evropsko prvenstvo mladih u šahu koje će okupiti oko 2. 000 mladih šahista

Hoteli će biti otvoreni do 07. oktobra Castellastva, do 10. oktobra Slovenska plaža. Dok će realizacija turističkih aranžmana u Palasu i Aleksandru trajati do kraja oktobra, kada će i ova dva hotela zaokružiti ovogodišnju turističku sezonu.

U Hotelskoj grupi Budvanska rivijera, paralelno sa servisiranjem velikog broja gostiju, već se intenzivno radi na pripremi i potpisivanju ugovora za sljedeću turističku sezonu od koje su očekivanja velika.

Uporedo sa potpisivanjem ugovora razmatraju se svi segmetni postojeće ponude kao i mogućnost dopune kvaliteta hotelskih sadržaja.

Takođe je u  pripremi i plan promovisanja ponude na predstojećim sajmovima turizma Evrope.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti