Budvanski vatrogasci donirali 2000 eura Crvenom krstu

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja, na čelu sa načelnikom Draganom Božovićem, donirali su 2000 eura Crvenom krstu.


Opštinska služba koja neprestano radi kako bi se mjere prevencije epidemije sprovele kroz grad na ovaj način je dala još jedan doprinos zajedničkoj borbi zajednice protiv njenog širenja.
Predsjednik Opštine Budva Marko Carević pohvalio je ovaj humani gest.

„Pored hrabrosti i istrajnosti, pokazali su i humanost koja može biti svima za primjer“ istakao je predsjednik Opštine.

„Opštinska uprava će, uprkos ranije uvedenim mjerama po kojima se prekovremeni sati i naknade za rad ne isplaćuju na nivou svih opštinskih uprava i preduzeća kojima smo slijedili preporuke NKT-a, novčano nagraditi sve pripadnike službi koje su dodatno angažovane tokom proglašene epidemije u našem gradu.“

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti