Buljarica: Komunalci gasili zapaljeni kontejner

Radnici Komunalnog preduzeća jutros su gasili zapaljeni kontejneru pored magistrale u Buljarici.

“Još jednom, putem fotografija, apelujemo na nesavjesno ponašanje sugrađana, stavljajući akcenat na to da ovakve (opasne) radnje i ružna slika grada, nisu ničiji interes.

Deklaracija o ekološkoj državi Crnoj Gori usvojena je na sjednici republičkog parlamenta koja je održana na Žabljaku 20. septembra 1991.

Vođeni činjenicom da je naša država već 30 godina ekološka država, moramo mijenjati navike, ponašanje i svijest, prestati da pravimo nelegalne deponije i opravdati taj epitet. Budva, kao turistička destinacija u tome mora biti predvodnik i primjer”, navode iz Komunalnog preduzeća.

Fix. broj za reklamacije:

033 452 512

033 452 562

033 452 511

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti