Carević donirao platu za Covid ambulantu

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević donirao je prošlomjesečnu zaradu Domu zdravlja Budva, namjenjenu za nabavku sredstava koja se koriste u Covid ambulantama. 
 
“U pitanju je skroman dodatak već opredijeljenoj pomoći od strane Opštine Budva usmjerenoj ka borbi sa pandemijom koronavirusa. Predsjednik Opštine nastavlja da donacijom zarade ukazuje na važnost društveno odgovornog djelovanja i na socijalne probleme sa kojima se naša zajednica susreće”, saopštili su iz Carevićevog kabineta.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti