Crnu Goru očekuje dobra predstojeća sezona

Ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović je danas, na sastanku sa predsjednikom Upravnog odbora Budvanske rivijere Miomirom Pejovićem potvrdio ranije najave da Crnu Goru očekuje dobra predstojeća sezona, da je predsezona na zavidnom nivou kao i da postoji veliki potencijal za nova ulaganja.

Na osnovu dosadašnje popunjenosti kapaciteta, predviđa se da će predstojeća ljetnja sezona biti rekordna i ukoliko se nastavi takav trend država može prihodivati 1,3 milijarde eura.

O svemu ovome najbolje govore izvanredni rezultati, koji ne samo da su bolji od onih u 2022., nego su značajniji i od onih u rekordnoj 2019.

Sve to upućuje na odličan tok sezone i na spektakularne rezultate kako Budvanske rivijere tako i turizma u cijeloj Crnoj Gori.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti