Crveni krst: 39 spasilaca ovjerilo licencu

Crveni krat Crne Gore organizovao je na zatvorenom bazenu u Budvi provjeru za ovjeru licence za spasioce na vodi.

“ Danas su naši instruktori realizovali dvije provjere sposobnosti spasilaca na vodi, u cilju produžetka njihovih licenci i u sezoni 2022.
Od ukupno 57 prijavljenih, njih 39 je u ovoj provjeri ovjerilo licence. Sljedeća provjera je planirana za nedjelju 3.  april, a prijave možete slati putem maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. “, ističu iz Crvenog krsta.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti