Crveni krst Budva: Za pripadnike starije populacije u parku "Slovenske plaže" Crveni krst Budve organizuje jednočasovne treninge korektivne gimnastike

Crveni krst Budva: Za pripadnike starije populacije u parku "Slovenske plaže" Crveni krst Budve organizuje jednočasovne treninge korektivne gimnastike.

Treninzi se odvijaju svakog četvrtka u sedmici, od 17h -18h, a osim članova Kluba za starije, treningu se mogu se priključiti svi oni koji su zainteresovani za ovu aktivnost.

“Ova aktivnost se sprovodi u okviru projekta "Jačanje otpornosti starijih osoba i osoba sa invaliditetom" sa ciljem osnaživanja pripadnika starije populacije da prave najbolje izbore za sebe, kako bi živjeli duže, zdravije i imali aktivniji lični i društveni život.A radom na sebi, uz podršku i pomoć, smanjuju se moguće komplikacije i smetnje koje su propratne u ovom životnom dobu”, navode iz budvanskog Crvenog krsta

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti