Danas djelovi Budve bez struje

Zbog planiranih radova na mreži bez napajanja električnom energijom će nekoliko djelova opštine, najavljeno je iz CEDIS- a.

U terminu od 8 do 14 časova naselje Babin Do (naizmjenična isključenja u trajanju do 45 minuta po izvodu).
U terminu od 08 do 15 časova  Perazića Do i hotel “As”, UL. Ive Lole Ribara / Stambene zgrade Ivanovići.
U terminu od 09 do 13 časova dio Mainskog puta, dio naselja Zaobilaznica u blizini restorana “Parma” ( dio ulice Žrtava fašizma).

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti