Danas isključenja struje, pročitajte ko će biti isključen

Zbog planiranih radova na mreži dio budvanskih naselja danas, 13. Maja će naizmjenično ostajati bez struje, saopšteno je iz CEDISA.
Od 8 do 17 sati bez struje će biti dio naselja Buljarica, a od 8 do 14 sati dio naselja Rozino , XVIII ulica, XVI ulica,  (naizmjenična isključenja u trajanju do 45 minuta po izvodu)
Od 11 do 16 sati bez električne energije biće Dositejeva ulica, Zanatski centar Budva (naizmjenična isključenja u trajanju do 45 minuta po izvodu), najavljeno je iz CEDISA.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti