Danas u Budvi humanitarna akcija "Probudimo humanost"

Samoinicijativno i nezavisno, dva sugrađanina, čija je želja da ostanu anonimni, u dogovoru sa pojedinim vlasnicima budvanskih kafića, povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, danas organizuju humanitarnu akciju pod nazivom "Probudimo humanost". 

Sav prikupljeni novac otići će JU "Dnevni centar Budva". Lista kafića koji učestvuju u humanitarnoj akciji:

Kafić "City club"; "Babaluu" bar i ristorante; "Perla" restaurant and club, restoran "Vista Vidikovac", caffe "Padrini", "Firma", "The Old Fishermans Pub", "Coco", "WoW" lounge and bar, hotel "Moskva", hotel "WoW", snack bar "Bucanero", caffe "Brera", pub "Big Ben" I caffe and lounge bar "My Place".

U navedenim lokalima danas ćete, dok pijete kafu, biti učesnik humanitarne akcije pod nazivom "Probudimo humanost", i svakim gutljajem doniraćete akciju za omladinu sa teškoćama i smetnjama u razvoju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti