Davalaštvom krvi do luksuznog vikend aranžmana na moru: Novi dobitnik iz Podgorice

Nakon dobrovoljnog davaoca krvi iz Plužina koji je prošlog mjeseca osvojio luksuzan aranžman za dvoje na crnogorskom primorju, ovoga mjeseca na put će ići davalac iz Podgorice.

To je ishod novog žrijeba u Zavodu za transfuziju krvi u Podgorici koji se organizuje mjesečno u okviru nagradne igre Nacionalne turističke organizacije Crne Gore koja je odlučila da pospiješi dobrovoljno davalaštvo vikend aranžmanima na moru naše države koji se, svakog mjeseca, bira nasumičnim izvlačenjem. 

"Ispred NTO, moram reći da nam je veliko zadovoljstvo što na neki način možemo podržati ovakve akcije i motivisati nekoga da možda prvi put bude dobrovoljni davalac krvi. Nacionalna turistička organizacija će kao i do sada nastaviti da podržava sve one inicijative koje doprinose podizanju svijesti o društvenoj odgovornosti i solidarnosti", saopštila je predstavnica NTO Milena Vujović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti