Digitalna „Turistička kartica"

Koristeći digitalnu „Turističku karticu“ u brojnim privrednim objekatima na budvanskoj rivijeri, budvanski gosti će ostvarivati brojne popuste i povoljnosti.

U pitanju su restorani, rent a car agencije, suvenirnice, sportovi na vodi, usluge vožnje brodom i slično.

Digitalna „Turistička kartica“ je dostupna za preuzimanje preko aplikacije „Budva tourist“ svim gostima i mogu je preuzeti putem App ili Play store-a, u zavisnosti od uređaja koji koriste. Aplikaciju je moguće preuzeti i putem QR koda.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti