Dio Petrovca danas bez vode

Zbog neophodnog izmiještanja glavnog cjevovoda, korisnici u jednom dijelu Petrovca danas od 10.30 do 18 časova biće bez redovnog napajanja.

Kako je saopšteno iz budvanskog Vodovoda bez vode biće potrošači u naseljima Gornja zona Petrovca,Nerin, donji dio naselja Stupovi, Mainići i dio tzv. zgrada "Vešeraj".

“Ova aktivnost doprinosi boljem vodosnabdijevanju korisnika na tom području pa molimo iste za razumijevanje”, ističu iz Vodovoda.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti