Divlje gradili vilu u Herceg Novom

Službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova – Centra bezbjednosti Herceg Novi su danas, 13. maja 2014. godine, u saradnji sa službenicima Uprave za inspekcijske poslove – Odsjeka inspekcije zaštite prostora, Osnovnom državnom tužiocu u Herceg Novom podnijeli krivičnu prijavu protiv: 

 1. pravnog lica „Bristol“ d.o.o. Herceg Novi i 


 2. S.M. (63), rođenog u Nikšiću, nastanjenog u Herceg Novom, odgovornog lica u pravnom licu – osnivača i izvršnog direktora pomenute firme, 

zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo građenje objekta bez građevinske dozvole. 

 

Osnovano se sumnja da su S.M. i firma „Bristol“ počinili krivično djelo na način što su u martu 2014. godine, bez prethodno pribavljene građevinske dozvole, započeli građevinske radove na izgradnji turističko – apartmanskog objekta koji se nalazi na katastarkoj parceli u KO Sutorina čiji je S.M. vlasnik. 

S.M. je, kako se sumnja, zajedno sa pomenutim pravnim licem, započeo izgradnju objekta dimenzija u osnovi 18 x 18m, a koji je trebalo da se sastoji od podruma, prizemlja i tri etaže, ukupne površine 740 m2. 

Do dana podnošenja krivične prijave osumnjičeni su, kako se se sumnja, bespravno izgradili podrum, prizemlje i dvije etaže, dok je izgradnja na trećoj etaži bila u toku.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti