Dječija novogodišnja predstava u Cadmus Cineplexu

Cadmus Cineplex i produkcija TRAG pozivaju sve mališane na predstavu NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA koja će se održati u utorak 24. decembra u 18:30h.

Predstava govori o ljubavi i prijateljstvu. Djeci prenosi poruku izuzetno važne životne vrijednosti. Llijepim ponašanjem, brigom za drugog i velikim osmijehom sve se pobjeđuje i sve je moguće ostvariti ako to, zaista, želimo.

Tekst, muziku i koreografiju potpisuju Sanja Garić i Maja Stojanović.
U predstavi igraju profesionalni glumci: Slavko Kalezić, Branka Stanić, Jovan Dabović i Maja Stojanović.

Ulaz je slobodan.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti