Dječji praznični program u Budvi

U susret božićnim i novogodišnjim praznicima , Turistička organizacija opštine Budva zajedno sa partnerima,realizuje dječji praznični program, koji će u okviru različitih segmenata trajati sve do kraja januara. Iz Turističke organizacije najavljuju:


U saradnji sa bioskopom “Cadmus Cineplex” od 19. do 25. decembra održava se Festival filmova za djecu gdje će djeca moći da besplatno uživaju u filmskim i animiranim programima.
U srijedu, 25. decembra u 16 sati, mališani iz dječjeg vrtića “Moj svijet” u Budvi na najsvečaniji način će pozorišnom predstavom “Put ljubavi” otvoriti “Božićnu pjacetu” ispred Starog grada.
Učenici Osnovne škole “Mirko Srzentić” iz Petrovca, uz podršku Kulturnog centra “Stara Budva”, u petak, 27. decembra od 12 sati održaće svečani novogodišnji program na platou ispred konobe “Katič”. Tom prilikom najmlađi Petrovčani će organizovati i školski bazar, a u goste će im stići i Djed Mraz sa paketićima.


Centralna dječja proslava biće organizovana u subotu, 28. decembra od 12 sati na glavnom gradskom trgu gdje će raspjevani tim plesne i animatorske trupe “UV Dance” iz Novog Sada izvesti “Čarobnu bajku” u kojoj će aktivno, kao i prethodnih godina učestvovati brojni najmlađi posjetioci i mještani Budve. U saradnji sa kompanijom “Mega Promet Budva” tog dana će Djed Mraz biti izuzetno darežljiv.
Istog dana, od 19 sati, u prizemlju TQ centra, TO Budva će, u saradnji sa firmom “Trade unique” i veselim Djedom Mrazom obradovati brojnu djecu.
Program za mališane na Trgu slikara nastaviće se u utorak, 31.decembra od 12 sati, kada će koncert pjesama za djecu održati mali izvođači iz Nikšića, Tivta, Cetinja, Budve i Podgorice - “Sanjine smijalice”. Vođa projekta i autorka tekstova je Sanja Perić.

“Božićna pjaceta” i bogata ponuda budvanskih ugostitelja biće od 4. do 26. januara upotpunjena dječjim klizalištem na trgu ispred Starog grada, gdje će u nedjelju, 5. januara od 14 sati biti održan program za djecu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti