Djeda Mraz stigao na Budvansku rivijeru sa preko 1000 poklona

Da praznična čarolija bude prisutna na cijeloj Budvanskoj rivijeri i ove godine se postarala Turistička organizacija opštine Budva zajedno sa partnerima.


Na zadovoljstvo brojnih mališana juče je na petrovačkoj rivi upriličen svečan novogodišnji program koji je podrazumijevao nastup učenika Osnovne škole „Mirko Srzentić“ iz Petrovca, Kulturnog centra „Stara Budva“, novogodišnji školski bazar, kao i posjetu Djeda Mraza koji je djeci uručio poklone.


U programu su učestvovali svi đaci petrovačke škole, koji su za ovu priliku spremili petnaest tačaka. “Na ovakav način želimo da ispratimo staru godinu i poželimo svima da u novoj godini bude više zdravlja, sreće i raspoloženja za sve nas”, istakao je direktor Škole, Miodrag Šćepanović.


Svi prisutni su uživali u prazničnoj idili, lijepom programu i vremenu kakvo se samo poželjeti može.
Novogodišnji program za djecu nastavlja se već danas u 12 h, kada će na Trgu slikara ispred Starog grada biti izvedena predstava “Čarobna bajka” plesne i animatorske grupe “UV Dance”. Nakon predstave Djeda Mraz će, zahvaljujući TO Budva i kompaniji “Mega Promet Budva”, donijeti poklone i radost svoj djeci.


Istog dana, od 19 sati, u prizemlju TQ centra, TO Budva će, u saradnji sa firmom “Trade unique” i veselim Djeda Mrazom obradovati brojne mališane.
Za dječju radost Turistička organizacija opštine Budva i kompanija “Mega Promet Budva” obezbijedili su 1200 paketića.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti