Djeda Mraz stiže u MZ Sveti Stefan: Dodjela paketića za djecu do 12 godina

Danas će najmlađe sugrađane sa teritorije MZ Sveti Stefan obradovati Djeda Mzaz, koji će djeci uručiiti novogodišnje paketiće.

"Pozivamo sve roditelje sa teritorije naše Mjesne zajednice da svoje mališane, uzrasta do 12 godina, u terminu od 16h do 17h dovedu u prostorije MZ Sveti Stefan na Pržnu kako bi im Djeda Mraz uručio
novogodišnji paketić", poručuju iz MZ Sveti Stefan.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti