Dobrotvorna regata u Porto Montenegro Jahting klubu ovog vikenda

Porto Montenegro Jahting Klub će 18. septembra, u saradnji sa kompanijom Dnevni čarter, organizovati dobrotvornu regatu u cilju skupljanja pomoći za Crveni Krst Tivat. Sakupljena sredstva su prevashodno namijenjena ugroženim porodicama kojih je u ovom trenutku preko 160 u opštini Tivat.

Regata će se održati u tivatskom dijelu zaliva, s trajanjem od 12:00h do 16:00h. Takmičiće se 8 timova na J70 jedrilicama koje čine flotu Jahting kluba Porto Montenegra. Cijena učešća za članove Jahting
kluba je 80€ po timu, dok je cijena za ostale učesnike 100€ po timu. Prihodi od regate namijenjeni su donaciji Crvenom krstu.

Osim učešća na regati, svi koji žele pomoći mogu donirati novac ili konkretne stvari kao što su odjeća, sredstva za higijenu i hrana, u prostorijama Jedriličarskog kluba Doma Vojske u četvrtak, 16. i petak 17. septembra u periodu od 10h do 13h.

Iz Crvenog krsta preporučuju donaciju sljedećih proizvoda:

- Tjestenina (makarone, špagete)

- Šećer, so, ulje, brašno, pirinač
- Palenta - Keks (plazma, petit)
- Paradajz sos (bilo koja vrsta)

- Supe u kesici
- Eurokrem

- Prašak za veš, deterdžent za suđe
- Pasta za zube, šamponi, kupke

-Pelene za djecu


Nakon završetka regate, na katamaranu Tahiti organizuje se dodijela nagrada za učesnike, nakon koje slijedi vožnja zalivom u trajanju od dva sata. Dodjela nagrada i tura zalivom su otvoreni za javnost, te
stoga, svi koji žele da iskoriste dan na najbolji način i spoje lijepo i korisno, mogu da kupe ulaznice, svi prihodi su donacija Crvenom krstu.

Cijena ulaznice za članove jahting kluba je 20€, dok je za one koji nisu članovi 25€.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti