Doček Nove godine u Hotelu Palas

Doček Nove godine u hotelu Palas u Petrovcu, iako već deceniju unazad poznat kao centar najbolje zabave u Crnoj Gori i regionu, opet je postavio nove standarde u organizaciji, muzičkom programu, gastronomskoj ponudi, a iznad svega, u potpunosti ispunio očekivanja gostiju.

Uživanje u najvećim muzičkim hitovima regiona, pratila je vrhunska gastronomska ponuda – meni sastavljen od najfinijih ukusa lokalne i mediteranske kuhinje, na pravi način je zaokružio kompletan utisak, a Hotelska grupa Budvanska rivijera i hotel Palas još jednom potvrdili primat u najboljoj organizaciji novogodišnjeg programa na ovim prostorima.

Ekskluzivni nastupi muzičkih zvijezda, Cece Ražnatović, Marinka Rokvića, Jelene Tomašević, Dženana Lončarevića, izazvali su ovacije i oduševljenje publike, a svečana sala hotela Palas je bila mala da primi sve zainteresovane ljubitelje dobrog zvuka i nezaboravnog provoda. Kao i tokom prethodna dva mjeseca, do samog početka programa, tražila se karta više, pa slobodno možemo reći da su gosti koji su na vrijeme obezbijedili svoje mjesto, imali privilegiju da budu dio glamuroznog i spektakularnog dočeka Nove 2019. godine.

 

Goste hotela Palas drugog januara zabavljao Saša Matić i grupa “The Frajle”.

foto: Miloš Ćetković

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti