Doček Nove u Palasu kroz fotografije

Hotel Palas u Petrovcu bio je i ove godine centar najbolje zabave tokom novogodišnjih praznika. Trodnevni novogodišnji program okupio je najveće muzičke zvijezde sa Balkana – u najludjoj noći nastupili su Lepa Brena i grupa Magazin, a u reprizi dočeka, goste su zabavljali Aco Pejović i grupa Magazin. Halid Bešlić i Dejan Petrović Big Band, 2. januara, doveli su atmosferu do usijanja. Sve tri večeri, prateći muzički sastav koji je publiku non stop držao na nogama bio je Creative Band, dok je voditeljka programa bila Leontina Vukomanović.


Novogodišnja zabava u Palasu počela je već 27. decembra kada je goste svake večeri u hotelskom American baru, zabavljao omiljeni muzičar svih generacija Nebojša Zloporubović – Zlopi. Tokom glavnog programa Zlopi je svirao u popodnevnim satima, pa se Palasom u kontinuitetu orila pjesma i održavalo dobro raspoloženje.


Ni najmladji gosti hotela nisu bili zapostavljeni. Za njih je tradicionalno organizovana cjelodnevna animacija i zabava. Renomirani dječiji animatori iz Crne Gore i regiona bili su zaduženi za osmijehe i radosne trenutke sve djece koja su u pratnji roditelja dočekala Novu godinu u hotelu Palas. Mališani su, kao i odrasli, imali svečanu večeru i specijalni novogodišnji program uz brojna iznenađenja, nagrade i poklone.


Hotelska grupa Budvanska rivijera već 12 godina samostalno organizuje svečani doček Nove godine u hotelu Palas u Petrovcu, koji se za to vrijeme pozicionirao kao najatrakvniji ne samo u Crnoj Gori nego i u regionu. Tome u prilog ide i činjenica da su već krajem novembra prošle godine, svi kapaciteti hotela Palas za novogodišnje praznike bili rasprodati. Osim fantastičnog muzičkog programa, hotel je nastavio tradiciju odlične gastro ponude koju čini kombinacija lokalnih i internacionalnih specijaliteta, što uz dobar izbor domaćih i stranih vina, tradicionalno gostoprimstvo osoblja, udobnost i raznovrsnost cjelokupne hotelske ponude, ukupan utisak čini jedinstvenim i nezaboravnim.


Hotelska grupa Budvanska rivijera i hotel Palas se ovom prilikom zahvaljuju svim gostima koji su nam ukazali povjerenje i još prije mjesec i po dana rezervisali aranžmane za najbolji doček Nove godine u regionu. Sigurni smo da smo ispunili njihova očekivanja, kao i u to, da ćemo u budućem periodu dati sve od sebe, da hotel Palas sa pravom zadrži epitet najsjajnije zvijezde u novogodišnjoj ponudi Crne Gore i regiona.

 

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti