Dodijeljene Luče u Drugoj osnovnoj školi

Svečana dodjela diploma Luča održana je u utorak, 15.juna sa početkom u 9 časova.

Prigodna svečanost koju su pratili recitali i muzičke izvedbe po prvi put je realizovana na otvorenom prostoru, koji je za ovu priliku zablistao u punom sjaju. Obraćajući se dobitnicima diplome Luča direktorica Ana Nikezić Martinović je istakla zrelost i odgovornost učenika i uputila im poruke podrške, savjete kako da koračaju kroz život, lijepe riječi koje ohrabruju da nastave da daju svoj maksimum.

“Drage naše Luče, danas dobijate najprestižnije priznanje koje učenici mogu dobiti, jer biti nosilac diplome Luča znači da ste najbolji medju najboljima. Vaša imena biće upisana u Ljetopisu škole, kolaž sa vašim slikama krasiće zidove naše škole i podsjećati nas na jednu sjajnu generaciju mladih ljudi “.

Devetnaestoro sjajnih mladih ljudi, koje na putu daljeg školovanja ispraćaju razredne starješine Branka Raković, Zorica Joksimović, Dragana Mitrović i Ana Šćekić nastaviće da ostvaruju svoje snove: Andrija Bečić IX1, Jelena Franeta IX1, Sofija Sjekloća IX1, Lara Zec IX1; Bojana Novaković IX2, Maša Gudelj IX2, Varja Delibašić IX2, Andrea Rajović IX2, Kristina Djurković IX2, Jovan Perović IX2, Julijana Sumarokova IX2; Dalibor Damjanović IX3, Ljubiša Marković IX3, Alexander Medvedev IX3; Bogdan Radulović IX3, Petar Štilet IX3; Nikolija Milićević IX4, Danica Račić IX4 i Maja Zorić IX4.

Naši snovi i vizija drugačije i bolje škole postali su stvarnost, a današnji dan, tako poseban i radostan, ostaće u sjećanju naših učenika čak i jednog dana kada postanu profesori, ljekari, advokati...Sjećaće se da su potekli iz JU “Druga osnovna škola” i da su im njihovi nastavnici pružili temelj za dalji nastavak školovanja.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti