Dodjela UCG&EYCA kartica brucošima od ponedjeljka - 26. septembra

Svi brucoši Univerziteta Crne Gore generacije 2022/2023. će, od ponedjeljka 26. septembra, imati priliku da u studentskim službama fakulteta preuzmu svoju kobrendiranu Evropsku omladinsku karticu (EYCA), koja im pruža mogućnost da koriste više od 280 popusta u našoj zemlji i preko 70 hiljada povoljnosti širom Evrope.

Osnovne smjernice ovog programa su jačanje mobilnosti studenata, njihova neformalna edukacija, bolja informisanost, umrežavanje sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou, kao i smanjenje nezaposlenosti mladih u našoj zemlji.

Pozivamo studente, mlađe od 29 godina, da nakon dobijanja kartice, preuzmu i mobilnu aplikaciju EYCA Montenegro (Android & iOS) kako bi sve dogovorene benefite mogli koristiti i digitalnim putem.

Tokom oktobra, biće organizovana i nagradna igra u saradnji sa projektnim timom Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori i kompanijom Lovćen osiguranje AD, o čemu ćemo detaljno obavijestiti sve brucoše.

Info pult na kom se svi brucoši i studenti starijih godina mogu informisati o povoljnostima Evropske omladinske kartice (EYCA) stajaće u ponedeljak, utorak i srijedu (26-28. septembar) u jutarnjim časovima na različitim fakultetima.

Pozivamo brucoše da sve povoljnosti vezane za Evropsku omladinsku karticu (EYCA) pogledaju na njihovom zvaničnom veb sajtu - https://www.omladinskakartica.me/, a studente starijih godina da svoju besplatnu karticu naruče naruče i preuzmu u nekom od različitih distributivnih mjesta: Podgorica, Tivat, Herceg Novi, Kotor, Budva, Bar, Ulcinj, Bijelo Polje i Nikšić.

Univerzitet Crne Gore od 2021. godine pruža snažnu podršku najpopularnijem omladinskom projektu u Crnoj Gori, koji implementira NVO "Centar za omladinsku edukaciju" uz pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih u ime Vlade Crne Crne Gore.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti