Dodjeljene Luče u Drugoj osnovnoj školi

svečana dodjela diploma “Luča” učenicima koji su nosioci ovog prestižnog priznanja za školsku 2019/2020. godinu održana je juče u Drugoj osnovnoj školi.


Nakon pozdravnog govora v.d. direktorice Ane Nikezić - Martinović koja je izrazila sreću zbog uspjeha naših učenika, uz poruku da nastave u dobrom smjeru, prisutnima su se obratile i razredne starješine učenika IX1, IX2, IX3 i IX4 Danica Nedović, Ana Bastać - Martinović, Branka Bulatović i Nenad Bulatović. Istoriju JU “Druga osnovna škola” od danas krase i imena devetoro najboljih u ovoj generaciji, koje su na današnjoj svečanoj dodjeli podržali i njihovi nekadašnji učitelji.

Učenici koji su zaslužili jedno veliko BRAVO su: Luka Trninić IX1, Lazar Sekulić IX1, Anja Pinjatić IX2, Jovana Čavor IX3, Dušan Dapčević IX3, David Marković IX3, Anastasija Zvicer IX4, Teodora Marković IX4 i Ivan Djurić IX4.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti