Dom zdravlja bogatiji za ultrazvučni aparat

Javna zdravstvena ustanova Dom zdravlja Budva postao bogatiji za najsavremeniji ultrazvučni aparat marke Esaote Mylab x8.

“Naši sugradjani će time dobiti kvalitetniju, bržu i precizniju uslugu. Donacija je vrijednosti 26.000€.
Ovom donacijom smo obnovili, odnosno osavremenili dijagnostičku medicinsku opremu nakon digitalnog rendgen aparata čime smo našim sugradjanima omogućili adekvatnu i kvalitetnu medicinsku uslugu. Ovim putem želimo da se zahvalimo Ministartvu zdravlja i kompaniji "Osmi red-D" na vrijednoj donaciji”, navode iz JZU Dom zdravlja "Budva".

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti