Dom zdravlja: Počela vakcinacija protiv HPV virusa

Obavještavamo roditelje da otpočela, vakcinacija djece protiv HPV virusa dana 26.septbra , saopšteno je iz Doma zdravlja.

HPV vakcinacija je namijenjena ciljnoj grupi  devetogodišnjih djevojčica i pozivamo roditelje djevojčica rodjenih 2013 godine, da se jave u JZU Dom zdravlja Budva- Odjeljenje pedijatrije, radi vakcinacije.

Takođe, osoblje JZU Dom zdravlja Budva pozivaće roditelje ciljne grupe radi obavještavanja o početoj vakcinaciji.

Vakcinacija se sprovodi preko timova izabranih pedijatara iz JZU Dom zdravlja Budva

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti