Dostavite svoje prijedloge

Građanima opštine Budva, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, organima lokalne uprave i javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Opština, državnim organima, službama i preduzećima, kao i svim zainteresovanim subjektima da dostave prijedloge, interese i stavove u vezi pripreme Nacrta Odluke o izgradnji lokalnih objekata od opšteg interesa.

U skladu sa odredbama Odluke o učešću lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova, u postupku prethodnog konsultovanja, Sekretarijat za prostorno planiranje i održivi razvoj obavještava sve zainteresovane subjekte da svoje prijedloge, stavove i interese mogu izraziti dostavljenjem istih u pisanoj formi putem pošte na adresu: Sekretarijat za prostorno planiranje i održivi razvoj Opštine Budva, Trg sunca br. 3; putem e-mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili u neposrednoj komunikaciji sa Sekretarom sekretarijata svakog radnog dana od 13 do 14 časova za vrijeme trajanja perioda prethodnog konsultovanja, od 27. novembra do 04. decembra 2013. godine. 

Sekretarijat za prostorno planiranje i održivi razvoj je dužan da obradi podatke prikupljene u postupku prethodnog konsultovanja i sačini izvještaj o istom, koji će biti objavljen na internet adresi Opštine Budva www.budva.me do 06.12.2013.

 Nakon sprovedenog postupka prethodnog konsultovanja i sačinjavanja Izvještaja, Sekretarijat za prostorno planiranje i održivi razvoj će pripremiti Nacrt Odluke o izgradnji lokalnih objekata od opšteg interesa, koji će biti upućen na javnu raspravu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti