Druga osnovna škola: Najboljim učenicima dodijeljene diplome “ Luča”

Druga osnovna škola organizovala je svečanost povodom dodjele diploma “ Luča” najboljim učenicima.

Najbolji uspjeh tokom devetogodišnjeg škopovanja ostvarili su Miloš Jović, Teodora Zvicer, Lea Jokić, Sara Joksimović, Jakša Korać, Ksenija Marković, Anastasija Rajković, Jovan Đukanović, Staša Mitrović, Danilo Todorović, Nemanja Brajević i Mitar Mitrović.

U programu su učestvovali jdječji hor, koga vodi nastavnica muzičke kulture Marija Raduović, kao i nastavnički hor Magdijas, koga vodi ga nastavnica muzičke kulture, Iva Ćulafić.

Direktorica škole Nataša Radonić pohvalila je uspjeh kako ovih učenika, tako i cijele generacije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti