Druga osnovna škola: U školi podstičemo rad talentovanih učenika

Druga osnovna škola: U školi podstičemo rad talentovanih učenika, a talente za likovno izražavanje učenika starijih razreda prepoznaje i podstiče profesorica Ana Bastać Martinović.

Medju učenicima kojima je profesorica Ana mentorka je i učenica IX1 Jovana Vujović. Jovana je nedavno osvojila drugo mjesto na likovnom konkursu “Zaštitimo sebe, neka počne od tebe”, a njen rad je objavljen i u godišnjem kalendaru Ministarstva rada i socijalnog staranja, koje je bilo pokrovitelj ovog konkursa. Cilj raspisivanja konkursa je da vaspitanje i obrazovanje u oblasti zaštite i zdravlja na radu bude sastavni dio opšteg i profesionalnog osposobljavanja na svim nivoima obrazovanja.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti