Državljanin Kuvajta kažnjen 2000 eura

Kuvajtski državljanin M.A (37) je u hitnom postupku pred Sudom za prekršaje u Budvi kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 2000€ jer je prethodne večeri na Jadranskom putu upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u visokoj koncentraciji kojom prilikom je izazvao i saobraćajnu nezgodu sa materijalnom štetom.

“Osim kazne, koja mu je naplaćena odmah po izricanju, sud mu je izrekao zabranu upravljanje vozilima u trajanju od 4 mjeseca”, kazao je predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti