Državljaninu BIH 15 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Sutkinja suda za prekršaje u Budvi Katarina Vujačić Vuksanović jizrekla je S.Č (41 ), državljaninu Bosne i Hercegovine kaznu zatvora u trajanju od 15 dana u koju mu je uračunato.

“On je prethodne večeri upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,25 g/kg alkohola u organizmu, što su ustanovili policijski službenici prilikom kontrole saobraćaja. Izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilom u trajanju od 4 mjeseca koja će se sprovesti nakon izvršenja kazne zatvora. Okrivljeni je odmah po izricanju osude upućen na izdržavanje zatvorske kazne”, navodi se u saopštenju koje potpisuje predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti