ECO BOOM proizvodi u Mega marketima!

Svjetski prepoznati ekološki brend ekskluzivno u Crnoj Gori - samo u "Mega marketima".

Budvanska kompanija "Megapromet" sa zadovoljstvom obavještava sve svoje potrošače da od danas, ponedeljka, 24. juna, ekskluzivno u njihovim marketima, možete pronaći svjetski prepoznate ekološke "Eco boom" proizvode!

“ Eco boom" proizvodi (pelene za bebe, vlažne maramice i ženski higijenski ulošci) su 100% biorazgradivi, napravljeni od bambusovih vlakana, a možete ih kupiti u marketima:

Mega 1 (Tržni centar)

Mega 4 (Mainski put)

Mega 10 ( Hipermarket, Old bakery)

Uz jačanje ekološke svijesti i društvene odgovornosti uopšte, kompanija "Megapromet" vam želi lijepe ljetnje dane u najlepšem gradu na Jadranu.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti