Edukativna radionica "Životna sredina i mladi”

Omladinski klub Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva poziva sve mlade entuzijaste i entuzijastkinje Budve da učestvuju u edukativnoj radionici "Životna sredina i mladi” koju organizuje Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore (MOACG) u petak, 16. februara 2024. godine sa početkom u 17 časova u Omladinskom klubu Budva.

Cilj ove radionice je podstaći mlade da postanu aktivni učesnici u zaštiti naše zemlje, prve ekološke na svijetu, i dragocjene nam prirode. Kroz interaktivnu diskusiju i praktične aktivnosti, mladi će uz podršku edukatora istražiti načine na koje možemo smanjiti naš ekološki otisak i unaprijediti našu zajednicu.

Poseban naglasak će biti stavljen na reciklažu i ekološku održivost.

Ova radionica će pružiti priliku učesnicima da se povežu s drugim mladima koji dijele strast za zaštitom životne sredine, kao i da stiču korisne vještine i za aktivno djelovanje u zajednici.

Interaktivnu radionicu, koja je namijenjena mladima od 15 do 30 godina, vodiće predsjednik MOACG David Vukićević i koordinator za zaštitu životne sredine MOACG Aleksa Obradović.

Pridružite nam se i doprinesite očuvanje naše planete za buduće generacije!

*Prijave su otvorene do petka u 14 časova, a broj učesnika je ograničen. Stoga se prijavite što prije putem sajta www.moacg.me kako biste osigurali svoje mjesto.*

Aktivnost realizuje Tim za zaštitu životne sredine, ekologiju i nauku Mreže za omladinski aktivizam Crne Gore.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti