Eko karneval u petak u Budvi!

Drugu godinu zaredom Eko karneval će biti održan u Crnoj Gori u cilju promocije Dana planete i podizanja svijesti o prirodi.

Manifestacija se ove godine održava u Budvi, ispred zidina Starog grada, u petak, 9.juna od 17 do 19 časova.

Eko karneval 2023 će biti realizovan kroz zajedničku saradnju budvanskih organizacija koje se bave djecom, obrazovnih ustanova, Asocijacije Eko vrtića CG i drugih ekoloških udruženja, uz podršku TO Budva, a cilj mu je doprinijeti jačanju svijesti o prirodi.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti