Elaborat magistralnog puta Tivat Budva na uvidu

Uprava za saobraćaj Vlade Crne Gore dostavila je Opštini Budva, ESIA paket dokumentacije koji sadrži Elaborat procjene uticaja rekonstrukcije magistralnog puta Debeli Brijeg - Tivat - Budva, koji se
odnosi na rekonstukciju magistralnog puta M-2 na dionici aerodorom Tivat - Jaz.
Zainteresovana lica mogu ostvariti uvid u dokumentaciju u prostorijama Sekretarijata za komunalno - stambene poslove u periodu od 15 dana od dana 13.11., radnim danima od 12 od 14 časova, kao i na sajtu Opštine.

 
 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti