EPCG: Nagradna igra za domaćinstva

Elektroprivreda Crne Gore organizuje nagradnu igru „Zlatni tim: dobra energija“, za sva domaćinstva, članove Zlatnog tima. Nagradna igra traje do 31. januara.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju domaćinstva čije stanje duga 31. januara bude 0 eura, čime postaju članovi Zlatnog tima, i pored automatskog učešća u nagradnoj igri, u narednih 6 mjeseci ostvarivaće i popust na ukupnom računu od 12, 5 odsto. 
Nagradni fond od 200 umanjenja od 50 eura na računima za električnu energiju, namijenjen je za bazu u kojoj će se naći svi članovi Zlatnog tima, dok će se 100 umanjenja od 100 eura izvlačiti iz baze u kojoj se nalaze članovi Zlatnog tima koji su ujedno i korisnici servisa elektronski račun. EPCG je, u saradnji sa Mtel-om, obezbijedila i 100 Smart Home sistema, koji će se izvlačiti iz baze u kojoj će se naći sva domaćinstva koja su se od 1. novembra 2021. do 31. januara 2022. prijavila za projekat Solari  plus. Javno izvlačenje dobitnika biće organizovano u prostorijama  EPCG u Nikšiću, 22. februara  u 11 časova. Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.
Sve informacije o nagradnoj igri i projektu SOLARI 3.000+ i 500+, mogu se dobiti besplatnim pozivom na broj 19100 , na web sajtu www.epcg.com.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti