EPCG: Rok za promjenu vlasništva na brojilima produžen do 10. novembra

Elektroprivreda Crne Gore obavještava korisnike brojila čije se vlasništvo vodi na preminula lica, posebno 5.000 korisnika koji su navedeni na spisku objavljenom na www.epcg.com i portalu elektronske uprave (radi se o pretplatnim brojevima koji imaju dug po osnovu utrošene električne energije i koji su za neizmirivanje istog utuženi), da je zbog velikog interesovanja ponovo produžen rok za podnošenje zahtjeva sa 1. novembra na 10. novembar. Do sada je zahtjev za promjenu imena kupca podnijelo skoro 6.000 potrošača.


Zahvaljujemo svim odgovornim potrosacima koji su prepoznali svoju zakonsku obavezu i pokrenuli proceduru, a posebno potrosacima koji nisu na spisku, a odgovorno su pristupili ovoj proceduri.
 
Imajući u vidu veliko interesovanje za podnošenje zahtjeva i trenutnu situaciju sa pandemijom COVID 19, potrebnu dokumentaciju, skeniranu, moguće je, pored predaje na šalterima, poslati i na imejl adrese regionalnih centara: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (za gradove Podgorica, Cetinje, Danilovgrad, Tuzi), This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (za opštine Ulcinj, Bar, Budva, Tivat, Kotor, Herceg Novi), This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Kolašin, Mojkovac, Bijelo Polje, Berane, Rožaje, Plav, Petnjica, Andrijevica, Gusinje), i This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Nikšić, Šavnik, Žabljak, Pljevlja). Kada se na osnovu dostavljene dokumentacije pripremi novi Ugovor o snabdijevanju, potrošači će biti pozvani da dođu i potpišu ugovor.
 
Ukoliko navedeni potrošači sa spiska ne pristupe proceduri promjene imena kupca do 10. novembra, EPCG će pristupiti isključenju sa mreže.
 
Potrošači sve informacije mogu dobiti putem call centra 19100 (pozivi ka ovom broju su besplatni iz svih mreža), putem imejl adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (kao i prethodno navedenih imejl adresa), na zvaničnim profilima EPCG na fejsbuku i instagramu, kao i na šalterima EPCG.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti