Erasmus za mlade preduzetnike

Pozivamo te da prisustvuješ prezentaciji programa ,,Erasmus za mlade preduzetnike'', koja će se održati u Omladinskom klubu Budva (TQ Plaza, I sprat), u srijedu, 21. juna u 18h.

Prijave putem linka: https://forms.gle/AoTVBW6cG5xGehmQ8

Ako si novi preduzetnik, program Erasmus za mlade preduzetnike ti omogućuje saradnju sa iskusnim preduzetnicima koji vode malo ili srednje preduzeće (MSP) u drugoj državi koja učestvuje u programu.

Ko može učestvovati?

  • Potencijalni preduzetnici koji namjeravaju pokrenuti vlastiti posao ili novi preduzetnici (sa manje od 3 godine iskustva).
  • Iskusni preduzetnici (vlasnici-direktori) sa više od 3 godine iskustva u upravljanju vlastitim malim ili srednjim preduzećem.

Ne postoji starosna granica za učesnike!

Novi preduzetnik otputuje u zemlju domaćina uz pomoć finansijske podrške EU. Tokom razmjene, koja traje od jednog do šest mjeseci, preduzetnici sarađuju i pomažu jedan drugom u razvijanju svojih preduzeća. Za vrijeme učestvovanja u programu, lokalne kontakt tačke programa u njihovim zemljama podržavaju oba preduzetnika.

Prezentacija se realizuje u okviru redovnih aktivnosti Kancelarije za mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti