Eurodizel jeftiniji

Eurodizel i lož ulje pojeftinili su za po jedan cent, dok su cijene benzina ostale nepromijenjene, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Litar eurodizela u narednih 15 dana iznosiće 1, 33 eura, a lož ulja 1, 30 eura.
Cijena eurosupera 95 i 98 ostaju nepromijenjene, odnosno 1, 46 i 1,50 eura.
Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 22. novembra. Eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 23. novembra, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti