Fešta od ruštula u nedjelju na Svetom Stefanu

“FEŠTA OD RUŠTULA” u organizaciji NVU ,,Sveti Stefan- Naš Dom” biće organizovana u nedjelju u 17 časova na Svetom Stefanu. Pokrovitelj manifestacije je Turistička organizacija Budve. NVU “ Sveti Stefan - Naš Dom” se bavi očuvanjem tradicije I kulture paštrovskog kraja.

“Pozivamo građanstvo kao I sve turiste na teritoriji opštine Budva i šire da nam se pridruže u degustaciji paštrovskih specijaliteta koje će za sve posjetioce pripremiti vrijedne domaćice. Da zajednički uživamo uz bogat kulturno zabavni program koji smo pripremili , kako bismo na pravi način dočarali paštrovsku kulturu I običaje. ,,OBUCITE NAJLJEPŠU VEŠTU I DODJITE NA RUŠTULA FEŠTU”, poručuju iz ovog Nevladinog udruženja.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti