Fešta od zdravlja- NVO "Bijeli lotos" & TQ Plaza

Međunarodni festival Alternative Alter-Medi Fest- Fešta od Zdravlja, treći po redu u Budvi, ove godine organizuje se u TQ Plazi.

NVO “Bijeli Lotos” i TQ Plaza pozivaju vas na trodnevno druženje 21. 22. i 23. juna gdje ćei zainteresovani posjetioci moći da isprate bazar organske hrane, kozmetike, ljekovitog bilja i pčeljinih proizvoda, kao i da se edukuju na temu alternativnih i tradicionalnih metoda i tehnika za poboljšanje i prevenciju zdravlja.

Osim bazara i intereaktivnih radionica, ovaj festival uveličaće svojim prisustvom i mališani iz Vini Pu/a sa svojim humanitarnim štandom sa limunadom kao i Šanta Panta sa svojim teatrom.

  1. Jun (Ponedjeljak) rezervisan je za bazar organske hrane, pčeljinih proizvoda, ljekovitog bilja od 10:00-20:00 h na prizemlju TQ Plaze
  2. Jun (Utorak ) predviđen je za humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za kupovinu kvantnog kreveta djeci i roditeljima iz udruženja Puževa kućica. Šanta Panta sa Teatrom i drugari iz Vini Pua su na istoj lokaciji  u periodu od 12:00- 14:00h
  1. Jun (Srijeda) nastaviće se dobrim ritmom u završnom danu, sa predavanjem na temu “Kvantna tehnologija u službi zdravlja”, kako se zaštititi od elektromagnetnog nejonizujućeg zračenja u sali 4 Cadmus Cineplexa u periodu od 13:00-15:00h, i sa predstavom za najmladje pod imenom “Zanati” u sali 3 od 18:00-19:00h prostorije Cineplex Bioskopa.

 Vrijeme je za početak jednog zdravog i boljeg ljeta.

 Dobrodošli.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti